Professionele vertalingen d贸贸r mensen, v贸贸r mensen
Tradoq

聽馃弳 Ervaren, betrouw- & betaalbaar

Tradoq levert al meer dan 20 jaar betaalbare kwaliteitsvertalingen aan kmo’s en non-profitorganisaties in binnen- en buitenland. Onze centrale uitvalsbasis is Brussel, kloppend hart van de Europese Unie, maar dankzij ons wereldwijd vertakte netwerk kunnen wij u helpen met zowat alle talencombinaties en vakgebieden.

1. Hoogwaardige vertalingen

Onze ervaren vertalers zijn stuk voor stuk gediplomeerde taalkundigen die in een of meerdere vakgebieden gespecialiseerd zijn. Ze kennen hun brontalen door en door, maar vertalen uitsluitend naar hun moedertaal, want schrijven doen we nu eenmaal het allerbest in onze eigen taal.

2. Correcte prijzen

Wij streven naar voordelige prijzen zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat kunnen we door het eenvoudig en to the point te houden. Al onze tijd, energie en middelen gaan integraal naar het vertaalproces zelf. Budgetverslindende bedrijfskosten zijn niet aan ons besteed. Kortom, wij gaan voor betaalbare vertalingen van topkwaliteit.

3. Alle talen & vakgebieden

Commerci毛le, technische, juridische en wetenschappelijke vertalingen zijn onze stokpaardjes. Nederlands, Frans, Engels en Duits zijn onze belangrijkste werktalen, maar dankzij ons wereldwijd vertakte netwerk van gediplomeerde moedertaalvertalers kunnen wij u helpen met zowat alle talencombinaties, vakgebieden en tekstsoorten.

4. E茅n vaste contactpersoon

Tradoq is een vertaalbureau op mensenmaat. Bij ons bent u geen nummer. Vanaf dag 茅茅n krijgt u een vast aanspreekpunt, bij wie u steeds terecht kunt voor al uw (aan)vragen. Voor ons staan uw comfort, gemoedsrust en vertrouwen altijd centraal.

5. Stipte leveringen

De leveringstermijn van een vertaling wordt altijd in onderling overleg met de klant bepaald. Tot op vandaag hebben wij nog geen enkele deadline gemist en daar zijn we best trots op.

6. 100% vertrouwelijk

Op geen enkel moment zullen wij uw gegevens of bestanden delen met derden. Bovendien voldoen wij, evenals elke vertaler die voor ons werkt, aan de聽Europese GDPR-norm. Lees onze聽privacyverklaring.

7. 100% transparant

Wij hebben niets te verbergen. U krijgt van ons een prijs per woord en het totale bedrag dat vermeld staat op de prijsofferte zal precies hetzelfde bedrag zijn dat aan het eind van de rit gefactureerd wordt. Offerte = factuur, zo eenvoudig is het.

Vraag uw gratis & vrijblijvende offerte aan via ons online formulier, stuur een e-mail naar info@tradoq.be of bel ons op +32 489 002 421.

Tevreden klanten