Belgisch vertaalbureau met 20 jaar ervaring

Tradoq levert al 20 jaar professionele vertalingen aan bedrijven in binnen- en buitenland. De centrale uitvalsbasis van ons vertaalbureau is Brussel, kloppend hart van de Europese Unie. Dankzij ons wereldwijd vertakte netwerk kunnen wij u helpen met alle talencombinaties en vakgebieden.

Voordelige prijzen

Wij streven naar betaalbare prijzen zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat kunnen we door het simpel en to the point te houden: geen top-notch website of tijdrovende blog, geen peperdure reclamecampagnes, geen hoge bedrijfskosten die de pan uit rijzen. Wat u ziet, is wat u krijgt: een eenvoudige maar kwaliteitsvolle vertaalservice.

Uitsluitend professionele vertalers

Onze vertalers zijn stuk voor stuk gediplomeerde taalkundigen die in een of meerdere vakgebieden (ICT, techniek, marketing, business, wetenschap, onderwijs, recht, overheid, vastgoed, toerisme, human resources, …) gespecialiseerd zijn.

Alleen moedertaalschrijvers

Onze vertalers kennen de brontaal door en door, maar vertalen uitsluitend naar hun moedertaal, want schrijven doen we nu eenmaal het allerbest in onze eigen taal.

Altijd op tijd geleverd

De leveringstermijn wordt altijd in onderling overleg met de klant bepaald. Tot op vandaag hebben wij nog geen enkele afgesproken deadline gemist en daar zijn we best trots op.

100% vertrouwelijk

Op geen enkel moment zullen wij uw gegevens of bestanden delen met derden. Bovendien voldoen wij – alsook elke vertaler die voor ons werkt – aan de Europese GDPR-norm. Lees ook onze privacyverklaring.

100% transparant

Wij hebben niets te verbergen. U krijgt van ons een prijs per woord en het totale bedrag dat vermeld staat op de offerte zal precies hetzelfde bedrag zijn dat aan het eind van de rit gefactureerd wordt. Zo eenvoudig is het.