Professionele vertalingen voor kmo's en non-profitorganisaties
Tradoq

🏆 Ervaren, betrouw- & betaalbaar

Tradoq levert al 20 jaar betaalbare kwaliteitsvertalingen aan kmo’s en non-profitorganisaties in binnen- en buitenland.

Professionele vertalers

Onze ervaren vertalers zijn stuk voor stuk gediplomeerde taalkundigen die in een of meerdere vakgebieden gespecialiseerd zijn. Ze kennen hun brontalen door en door, maar vertalen uitsluitend naar hun moedertaal, want schrijven doen we nu eenmaal het allerbest in onze eigen taal.

Scherpe prijzen

Wij streven naar scherpe prijzen zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat kunnen we door het eenvoudig en to the point te houden. Al onze tijd, energie en middelen gaan integraal naar het vertalen zelf. Budgetverslindende bedrijfskosten zijn niet aan ons besteed.

Alle talen & vakgebieden

Commerciële, technische, juridische en wetenschappelijke vertalingen zijn onze stokpaardjes. Nederlands, Frans, Engels en Duits zijn onze belangrijkste werktalen, maar dankzij ons uitgebreide netwerk van professionele moedertaalvertalers kunnen wij u helpen met zowat alle talencombinaties en vakgebieden.

Eén contactpersoon

Tradoq is een vertaalbureau op mensenmaat. Bij ons bent u geen nummer. Vanaf dag één krijgt u een vast aanspreekpunt, bij wie u steeds terecht kunt voor al uw vragen.

Stipte leveringen

De leveringstermijn van een vertaling wordt altijd in onderling overleg met de klant bepaald. Tot op vandaag hebben wij nog geen enkele deadline gemist en daar zijn we best trots op.

100% vertrouwelijk

Op geen enkel moment zullen wij uw gegevens of bestanden delen met derden. Bovendien voldoen wij, evenals elke vertaler die voor ons werkt, aan de Europese GDPR-norm. Lees onze privacyverklaring.

100% transparant

Wij hebben niets te verbergen. U krijgt van ons een prijs per woord en het totale bedrag dat vermeld staat op de prijsofferte zal precies hetzelfde zijn dat aan het eind van de rit gefactureerd wordt. Offerte = factuur, zo eenvoudig is het.

Vraag uw gratis & vrijblijvende offerte aan via ons online formulier, stuur een e-mail naar info@tradoq.be of bel ons op +32 489 002 421.

Tevreden klanten